Üdvözöljük honlapunkon!

Tisztelt Látogató,

Örülünk, hogy honlapunkra talált, kérem engedje meg, hogy röviden bemutassuk cégünket és tevékenységünket:

Cégünk 2005-ben alakult, tulajdonosai magyar magánszemélyek. Cégünk családi vállalkozásként indult, jelenleg szűkebb csapatunkban 6 fő dolgozik, azonban több esetben feladatainkhoz külső (állandó) szakértőket is igénybe veszünk. A GEON system Kft. a régió egyik vezető környezetvédelmi szolgáltató cégévé nőtte ki magát az elmúlt 10 évben.

Tevékenységünket országszerte, minden környezetvédelmi témában és területen végezzük legyen az monitoring rendszerek üzemeltetése, vagy komplex környezetvédelmi, hulladékgazdálkodási beruházások generáltervezése, műszaki ellenőrzése.

Fennállásunk óta több mint 1.000 környezetvédelmi szakértői feladatunk volt, és büszkék vagyunk arra, hogy fennállásunk óta nem volt elutasított engedélykérelmünk.

Nagyon sok környezetvédelmi szolgáltató cég működik hazánkban, azonban felmerül a kérdés, hogy miben különbözünk, miben vagyunk mások a többi vállalkozáshoz képest?

Célunk az ügyfeleink komplex módon történő kiszolgálása, amely nem kizárólag környezetvédelmi szakkérdésekre vonatkozó válaszokat jelent, hanem komplex,  sok esetben közgazdasági, számviteli, jogi, társadalmi felelősségvállalási témakörökkel is kiegészül.

Az elmúlt években több külföldi gyártó minket bízott meg hivatalos magyarországi képviseletével. Ezen kapcsolatok több évesek, piaci pozíciónk az adott területeken erős.

Ügyfeleink köre nagyon változatos, hiszen köztük megtalálhatóak a kis- közép- nagyvállalatok, vállalkozások, önkormányzatok, külföldi tulajdonú vállalatok egyaránt.

Bízunk benne, hogy szolgáltatásunk elnyerte tetszésüket és Önöket is hamarosan az Ügyfeleink között üdvözölhetjük!

A sikeres együttműködés reményében,

Üdvözlettel,

Dr. Szabó Attila ügyvezető
okl. környezetmérnök, c. egyetemi docens
környezetvédelmi szakértő
műszaki ellenőr
okl. közgazdász

Ami számunkra különösen fontos…

Hisszük, hogy Partnereinknek szakmailag kifogástalan, komplex megoldást tudunk nyújtani. Az eredményesség egyik kulcsa a komplexitás, amely egy adott projektet több szemszögből vizsgál. Fontosnak tartjuk, hogy feladataink során egy adott feladatot nem csak környezetvédelmi oldalról, hanem minél több aspektusból vizsgáljuk.
Mi nem „egyszemélyes cég” vagyunk. Munkatársaink elérhetőek, nem csak a „hivatalos” munka után érünk rá foglalkozni a ránk bízott feladattal.
Tudjuk, hogy manapság az egyik legfontosabb dolog az idő. Látjuk, tapasztaljuk, hogy a feladatok elvégzésére fordítható idő jelentősen lecsökkent az elmúlt években. Éppen ezért végezzük többen a feladatainkat, hogy amennyiben szükség van ránk, azonnal ott legyünk Önnél, vagy azonnal el tudjuk kezdeni a feladat, a probléma megoldását.
Tudjuk, valljuk, hogy „Ha nem a megoldást szállítod, akkor a probléma részévé váltál”. Feladatainkat ebben a szellemben végezzük, azonban minden esetben felhívjuk partereinket egy adott megoldás lehetséges kockázataira.

Célkitűzésünk

Szakmaiság 100
Eredményesség 100
Vevői elégedettség 100
Rugalmasság 100

Elégedett ügyfeleink